پنج عادت غذایی ژاپنی ها برای تناسب اندام

ژاپنی همواره توجه زیادی به حفظ ظاهر یا تناسب اندام خود داشته و می کوشند لاغر بمانند.

 پنج عادت غذایی ژاپنی ها برای تناسب اندام

این مساله به علت عادت های غذایی آنان می باشد که مهمترین آن به این شکل است.

۱ – برنج

برنج بدون روغن یا نمک تهیه شده و جایگزین نان در تمام وعده های غذایی آنان است.

۲ – شیرینی

زنان ژاپنی به ندرت و در مناسبت های خاص شیرینی می خورند که عمدتا بدون شکر یا کره است. در ژاپن، بستنی نیز از برنج تهیه شده و موشی نام دارد. همچنین شبها شیرینی نمی خورند.

۳ – فرهنگ غذا خوردن

غذا را آرام می خورند. حجم غذا کم است و چند نوع غذا روی میز نمی گذارند و منظم غذا می خورند.

 ۴ – طرز پخت غذا

غذا را با آتش یا بخار پخته و یا فقط مقدار کمی روغن می ریزند. از شیوه هایی که نیازمند روغن بوده و یا خاصیت غذا را از بین می برد پرهیز نموده و از ادویه و فلفل زیاد استفاده می نمایند.

۵ – اهمیت به صبحانه

صبحانه برای مردم ژاپن دارای اهمیت زیادی است و شامل ماهی، برنج، گیاهان دریایی، سویا، سبزیجات و چای است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *