ترکیبات موجود در چای سبز :

مواد معدنی:

چای سبز حاوی مقدار کمی از مواد معدنی شامل کلسیم، پتاسیم، روی، مس، منیزیم، فسفر و منگنز است.

کافئین‌ها:

باعث افزایش بی خوابی و هوشیاری میشود. در برخی افراد به آرامی متابولیزه میشود و میتوانند عوارض جانبی قلبی شامل ضربان قلب نامنظم داشته باشند.

کاتچین ها :

خواص ضد التهاب، آنتی اکسیدان و بر اساس برخی مطالعات ضد سرطان دارند. EGCG قوی ترین کاتچین است. با خیساندن برگ چای به مدت طولانی تر، میزان کاتچین ها افزایش می‌یابد.

 

ساپونین ها:

دارای خواص ضد قارچ، ضد التهاب و کاهند لیپید هستند.

ویتامین C :

یک فنجان چای سبز حاوی حدود 8 درصد از مقدار دوز روزانه توصیه شده برای ویتامین C است. با افزودن لیمو به چای مقدار آن افزایش می یابد. همچنین لیمو جذب کاتچین را افزایش می دهد.

تئانین:

برخی از اثرات فعال کننده کافئن را متعادل میکند که منجر به کنترول بیشتر هوشیاری میشود . تئانین در چای سبز با کیفیت بالا یافت میشود.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *