ترکیبات موجود در چای سبز :
مواد معدنی:
چای سبز حاوی مقدار کمی از مواد معدنی شامل کلسیم، پتاسیم، روی، مس، منیزیم، فسفر و منگنز است.
کافئینها:
باعث افزایش بی خوابی و هوشیاری میشود. در برخی افراد به آرامی متابولیزه میشود و میتوانند عوارض جانبی قلبی شامل ضربان قلب نامنظم داشته باشند.
کاتچین ها :
خواص ضد التهاب، آنتی اکسیدان و بر اساس برخی مطالعات ضد سرطان دارند. EGCG قوی ترین کاتچین است. با خیساندن برگ چای به مدت طولانی تر، میزان کاتچین ها افزایش مییابد.
ساپونین ها:
دارای خواص ضد قارچ، ضد التهاب و کاهند لیپید هستند.
ویتامین C :
یک فنجان چای سبز حاوی حدود 8 درصد از مقدار دوز روزانه توصیه شده برای ویتامین C است. با افزودن لیمو به چای مقدار آن افزایش می یابد. همچنین لیمو جذب کاتچین را افزایش می دهد.
تئانین:
برخی از اثرات فعال کننده کافئن را متعادل میکند که منجر به کنترول بیشتر هوشیاری میشود . تئانین در چای سبز با کیفیت بالا یافت میشود.