چای سفید که طعم ملایم و شیرین دارد در چین، ژاپن و منطقه دارجلینگ هند تولید می شود.چای سفید صرفا از گلبرگ های تازه گیاه تهیه می شود که هنوز پرز خود را از دست نداده است.

در آغاز فصل بهار غنچه چای را پیش از آن که باز شود می چینند و خشک می کنند. چای سفید خاصیت فوق العاده ای دارد و سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل های آنتی اکسیدان است. خواص چای سفید؛ چای سفید خواص زیادی دارد که در زیر به شرح آن می پردازیم:

▪ کاهش کلسترول

▪ کاهش فشار خون

▪ باعث تقویت دندان و لثه ها می شود.

▪ برای سلامت کلی استخوان مفید است.

▪ دارای خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی است.

▪ در کاهش قند خون موثر است.

▪ از تولید سلول های سرطان زا جلوگیری می کند و در برابر سرطان هایی مانند روده، پروستات و معده مقابله می کند.

▪ در رقیق کردن خون، افزایش عملکرد، تقویت و سالم نگه داشتن رگ های خون نقش دارد.

▪ یک آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب می باشد.

▪ افرادی که روزی ۲ بار و یا بیشتر از چای سفید مصرف می کنند ۵۰ درصد کمتر در معرض سکته قلبی قرار دارند.

▪ برای بیماران آرتریت و پوکی استخوان مفید است.

▪ چای سفید بدن را در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا محافظت می کند.

▪ علائم بیماری اچ آی وی را کاهش می دهد.

▪ به طور طبیعی باکتری ها و ویروس هایی را که باعث بوی نامطبوع دهان و پوسیدگی می شود از بین می برد.

▪ بهتر است چای سفید را در آبی با دمایی کمتر از دمای جوش تهیه کنید.

 


پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *