۷۰ درصد نعناع فلفلی دنیا در ایالات متحده آمریکا تولید می‌شود.

یونانیان باستان، از نعناع فلفلی برای درمان سکسکه استفاده می‎کردند.

در طب سنتی، نعناع فلفلی برای درمان عفونت‌های مجاری ادراری و تنفسی استفاده می‌شود.

در طب سنتی، نعناع فلفلی برای افزایش شیر مادران استفاده می‌شود.


 

خواص نعناع فلفلی :

✅ بهبود عملکرد دستگاه گوارش
✅ افزایش ترشح صفرا
✅ کاهش سردرد و میگرن
✅ رفع گرفتگی عضلات
✅ تسریع کاهش وزن
✅ بهبود عملکرد کبد
✅ ضد آلرژی

بهبود دهنده عملکرد کبد:

نعناع فلفلی با افزایش جریان صفرا از کبد به کیسه صفرا، عملکرد کبد را بهبود می بخشد.

بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش:

منتول نعناع فلفلی، با آرام کردن حرکت ماهیچه های صاف روده، منجر به کاهش علائم IBS مثل نفخ و دل درد می شود.

ضد آلرژی:

ترکیبات فلاون موجود در نعناع فلفلی سبب شده اند این گیاه خاصیت ضدآلرژی داشته باشد.

التیام بخش سردرد و میگرن:

نوشیدن چای نعناع فلفلی سبب تسکین سردرد می شود.

بهبود دهنده عملکرد کبد:

نعناع فلفلی با افزایش جریان صفرا از کبد به کیسه صفرا، عملکرد کبد را بهبود می بخشد.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *