70 درصد نعناع فلفلی دنیا در ایالات متحده آمریکا تولید میشود.
یونانیان باستان، از نعناع فلفلی برای درمان سکسکه استفاده میکردند.
در طب سنتی، نعناع فلفلی برای درمان عفونتهای مجاری ادراری و تنفسی استفاده میشود.
در طب سنتی، نعناع فلفلی برای افزایش شیر مادران استفاده میشود.
خواص نعناع فلفلی :
✅ بهبود عملکرد دستگاه گوارش
✅ افزایش ترشح صفرا
✅ کاهش سردرد و میگرن
✅ رفع گرفتگی عضلات
✅ تسریع کاهش وزن
✅ بهبود عملکرد کبد
✅ ضد آلرژی
بهبود دهنده عملکرد کبد:
نعناع فلفلی با افزایش جریان صفرا از کبد به کیسه صفرا، عملکرد کبد را بهبود می بخشد.
بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش:
منتول نعناع فلفلی، با آرام کردن حرکت ماهیچه های صاف روده، منجر به کاهش علائم IBS مثل نفخ و دل درد می شود.
ضد آلرژی:
ترکیبات فلاون موجود در نعناع فلفلی سبب شده اند این گیاه خاصیت ضدآلرژی داشته باشد.
التیام بخش سردرد و میگرن:
نوشیدن چای نعناع فلفلی سبب تسکین سردرد می شود.
بهبود دهنده عملکرد کبد:
نعناع فلفلی با افزایش جریان صفرا از کبد به کیسه صفرا، عملکرد کبد را بهبود می بخشد.