همه از فواید نوشیدن آب برای بدن با خبر هستیم.

در اینجا چند مدل ساده و سالم دیتاکس واتر را معرفی می کنیم که بسیار آسان درست می شوند و مواد زیادی لازم ندارند.

این آب ها حاوی لیمو که از بین برنده ی سموم بدن است، نعناع که به هضم کمک می کند، خیار که خواص ضد التهاب دارد و زنجبیل که از بین برنده ی طبیعی درد است، هستند.

نکته :

این ترکیب ها را بعد از درست کردن و قبل از مصرف، چند ساعت در یخچال بگذارید تا میوه ها و آب به خورد هم بروند و سپس بنوشید.

  • دیتاکس واتر چربی سوز

    ترکیبات :

    • آب
    • گریپ فروت اسلایس شده
    • خیار اسلایس شده
    • لیموی سبز و زرد تکه شده
    • چند برگ نعنا
    • دیتاکس واتر میوه ای

    ترکیبات :

    • آب
    • یکی دو عدد کیوی خرد شده
    • چند عدد توت فرنگی خرد شده

    خواص : 

    کیوی دارای ویتامین A  و E است که بدن را از رادیکال های آزاد رها می کند و به سم زدایی روده کمک می کند.

    توت فرنگی برای پوست بسیار مقوی است. ضد سرطان است و از پیری جلوگیری می کند.

    •  دیتاکس واتر سیب و دارچین

     

    ترکیبات :

    • هر نوع سیب نازک اسلایس شده
    • چند عدد چوب دارچین

    خواص :

    چربی سوزی، افزایش متابوبیسم.

    • دیتاکس واتر تازگی

    ترکیبات :

    • آب
    • توت فرنگی یا رزبری
    • گریپ فروت اسلایس شده
    • خیار اسلایس شده
    • گلابی اسلایس شده
    • کمی برگ نعنا

    خواص :

    این ترکیب کسلی و سستی را از شما دور خواهد کرد.

    • دیتاکس واتر قرمز

      ترکیبات :

      • آب
      • چند عدد توت فرنگی
      • چند تکه هندوانه ی خرد شده
      • چند برگ تازه رزماری
      • کمی نمک
      • دیتاکس واتر انبه و زنجبیل

        ترکیبات :

        • آب
        • یک عدد انبه سفت خرد شده
        • زنجبیل تازه

        خواص :

        انبه و زنجبیل متابولیسم را بالا می برند. انبه رادیکال های آزاد را از بدن دفع می کند و زنجبیل نوعی مسکن طبیعی است.

        نکات مهم :

        شما می توانید بنا به خواست و سلیقه ی خودتان هر میوه و سبزی دیگری که دوست دارید به ترکیبات اضافه کنید.
        سعی کنید دیتاکس واتر را برای مصرف هر روز تازه درست کنید تا خواص آن از بین نرود.

     

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *