در این مقاله قصد داریم به برخی از خواص چای سبز بپردازیم.

اپی‌گالوکاتچین‌گالات EGCG چیست؟

مهم‌ترین و قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان چای سبز ترکیبی به نام اپی‌گالوکاتچین‌گالات موسوم به EGCG می‌باشد که خواص درمانی داشته و برای سلامتی فوق‌العاده است. چای سبز عطر و طعم دل‌چسبی دارد اما رنگ آن بسیار کم است.


 

1. اپی‌گالو‌کاتچین‌گالات (EGCG) سبب توقف رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

2. اپی‌گالو‌کاتچین‌گالات در کاهش خطر مشکلات مربوط به چاقی و بیماری‌های قلبی- عروقی نقش دارد.

 

3. سطوح بالای اپی‌گالوکاتچین‌گالات ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی نامطلوب شود.

4. تحقیقات نشان می‌دهد که EGCG سبب از بین رفتن سلول‌های سرطانی می‌شود و تاثیری بر سلول‌های سالم ندارد.

 

5. کاتچین های چای، از طریق افزایش دفع اسیدهای صفراوی سطح کلسترول خون را پایین می‌آورند.

6. مطالعات بالینی نشان می‌دهند که ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی چای سبز می‌تواند به جلوگیری از بیماری عروق کرونری کمک کند.

 

7. ویژگی‌های محافظتی EGCG به دلیل توانایی آن در حبس رادیکال‌های آزاد، کاهش پراکسیداسیون لیپید و استرس اکسیداتیو است.

8. براساس نظر محققان آمریکایی، عصاره چای سبز می‌تواند بر جلوگیری از سرطان دهان در بیماران مبتلا به لکوپلاکیا دهانی مؤثر باشد.

9. براساس مطالعات، EGCG می‌تواند به کبد در شکستن و تجزیه چربی کمک کند.

10. نوشیدن چای سبز سطح کلسترول کل را پایین می‌آورد و نسبت کلسترول خوب به کلسترول بد را بهبود می‌دهد.
“اپی‌گالوکاتچین‌گالات” مهم است، زیرا این آنتی اکسیدانِ ویژه، تعداد رادیکال‌های آزادِ بدن را کاهش می‌دهد.

11. عصاره چای سبز در کنترل چاقی از طریق فعالسازی سمپاتیکی گرمازایی، اکسیداسیون چربی یا هر دو مورد نقش دارد.
نوشیدن چای سبز سطح کلسترول کل را پایین می‌آورد و نسبت کلسترول خوب به کلسترول بد را بهبود می‌دهد.

 

12. ترکیبات خاص در چای سبز باعث کاهش مقدار کلسترول جذب شده توسط بدن و افزایش مقدار کلسترول دفع شده می‌شوند؛ در نتیجه از ذخیره شدن آن درکبد جلوگیری می‌کنند.

 

13. مصرف چای سبز و عسل مقدار آنتی‌اکسیدان‌ها را در رژیم غذاییتان افزایش می‌دهد و می‌تواند فواید سلامتی بیشتری به همراه داشته باشد.

 

14. عصاره چای سبز در کنترل چاقی از طریق فعالسازی سمپاتیکی گرمازایی، اکسیداسیون چربی یا هر دو مورد نقش دارد.

 

15. کاتچین‌های چای سبز با کاهش استرس اکسیداتیو در کبد به کاهش خطر بیماری‌های کبدی کمک می‌کند.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *