کالری انواع گوشت با توجه به مقدار مصرف در جدول زیر درج شده است
گوشت دام و طیور |
|||
نوع |
میزان کالری |
||
سینه مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۷۲ |
||
سینه مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۱۰ |
||
بال مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۲۲۲ |
||
بال مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۲۶ |
||
ران مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۲۱۱ |
||
ران مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۱۹ |
||
دل مرغ خام (۱۰۰ گرم) |
۱۵۳ |
||
جگر مرغ خام (۱۰۰ گرم) |
۱۱۶ |
||
گوشت بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۴۱ |
||
گوشت بوقلمون خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۱۲ |
||
سینه بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۵۷ |
||
ران بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۴۴ |
||
دل بوقلمون خام (۱۰۰ گرم) |
۱۴۰ |
||
جگر بوقلمون خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۸ |
||
ران شترمرغ خام (۱۰۰ گرم) |
۱۱۱ |
||
فیله شترمرغ خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۳ |
||
گوشت بلدرچین خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۹۲ |
||
گوشت بلدرچین خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۳۴ |
||
گوشت اردک خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۴۰۴ |
||
گوشت اردک خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۳۲ |
||
گوشت غاز خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۳۷۱ |
||
گوشت غاز خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۶۱ |
||
گوشت قرقاول خام با پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۸۱ |
||
گوشت قرقاول خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) |
۱۳۳ |
||
ران بره خام (۱۰۰ گرم) |
۲۰۱ |
||
راسته بره خام (۱۰۰ گرم) |
۱۳۴ |
||
دنده بره خام (۱۰۰ گرم) |
۱۶۹ |
||
زبان بره خام (۱۰۰ گرم) |
۲۲۲ |
||
جگر بره خام (۱۰۰ گرم) |
۱۳۹ |
||
دل بره خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۲ |
||
قلوه بره خام (۱۰۰ گرم) |
۹۷ |
||
مغز بره خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۲ |
||
گوشت گوسفند خام (۱۰۰ گرم) |
۲۳۴ |
||
گوشت بز خام (۱۰۰ گرم) |
۱۰۹ |
||
گوشت آهو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۰ |
||
گوشت خرگوش خام (۱۰۰ گرم) |
۱۳۶ |
||
فیله خوک خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۰ |
||
دنده خوک خام (۱۰۰ گرم) |
۲۸۶ |
||
راسته گوساله خام (۱۰۰ گرم) |
۱۱۶ |
||
دنده گوساله خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۰ |
||
ران گوساله خام (۱۰۰ گرم) |
۱۰۸ |
||
جگر گوساله خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۵ |
||
دنده گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۷۳ |
||
راسته گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۳۵ |
||
ران گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۲۸ |
||
جگر گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۳۵ |
||
دل گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۰۹ |
||
قلوه گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۱۰۲ |
||
زبان گاو خام (۱۰۰ گرم) |
۲۲۲ |