چای ترش و عوامل موثر آن در کاهش و تعدیل وزن

چای ترش خواص فراوان زیادی دارد که تاثیر به سازی در کاهش وزن و تعدیل وزن نیز دارد.

چای ترش که به آن چای سرخ یا چای مکّی هم می گویند، از زمان‏های قدیم در آفریقا و کشورهای گرمسیری مجاور این قاره، برای درمان بیماری ‏هایی چون فشارخون بالا، بیماری ‏های کبد، سرطان، یبوست و تب استفاده می شد. بیش از ۳۰۰ گونه از این گیاه در سراسر جهان در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر یافت می ‏شود. موطن اصلی چای ترش، غرب آفریقاست، اما امروزه در آسیا، استرالیا، آمریکای مرکزی و بسیاری از کشورهای گرمسیری در سطح وسیعی کشت می شود.

جام ِگل این گیاه برای تهیه ی مربا، نوشیدنی و چای، در مصر، ایران، تایلند و کشورهای غربی کاربرد فراوان دارد.


کاهش وزن :

اسید هیبیسکوس چای ترش، سبب کاهش اشتها می شود و در کاهش وزن موثر است.

تنظیم کننده قند خون:

چای ترش، با افزایش ترشح انسولین ، در تنظیم قند خون موثر است.

چای ترش، با افزایش ترشح انسولین ، در تنظیم قند خون موثر است.

بهبوددهنده عملکرد کبد:

اسید پروتوکاتچوئیک چای ترش، با کاهش پراکسیداسیون چربی، سبب محافظت از کبد می شود.

تنظیم‌کننده فشار خون:

آنتوسیانین های چای ترش، با مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین، سبب کاهش فشار خون می شوند.

چای ترش با اثرات آنتی اکسیدانی و ادرارآور، باعث کاهش فشار خون می شود.

براساس مطالعات، گشاد شدن رگ‌ها و کاهش ضربان قلب پس از مصرف چای ترش گزارش شده است.

آنتوسیانین های چای ترش، با مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین، سبب کاهش فشار خون می شوند.

آرام بخش اعصاب:

آنتوسیانین های چای ترش، اثر آرامش بخش بر اعصاب دارند.

ضدسرطان :

اسید پروتوکاتچوئیک چای ترش، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد توموری است.

تنظیم‌کننده کلسترول خون :

پکتین چای ترش، از میزان چربی در بافت ها و سرم خون می کاهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *