اثرات فیزیولوژیکی پلی فنون های چای سبز
اثرات فیزیولوژیکی پلی فنون های چای سبز بر وزن بدن و تعادل انرژی
پلیفنون های چای سبز با اثرگذاری بر مکانیسم های روده کوچک، کبد، بافت های چربی و ماهیچه های اسکلتی باعث کاهش وزن یا چربی بدن می شوند.
روده کوچک
کاهش جذب لیپید و گلوکز
بافت چربی و بافت ماهیچه اسکلتی
⚫️ کاهش سنتز لیپید
⚫️افزایش اکسیداسیون لیپید
⚫️افزایش مصرف گلوکز
⚫️کاهش ذخیره گلوکز
کبد
🔵کاهش سنتز لیپید
🔵افزایش اکسیداسیون لیپید
🔵افزایش ذخیره گلوکز
✅ اپیگالوکاتچینگالات چای سبز آسیب های ریوی ناشی از سیگار کشیدن را سکوب میکند.
✅ نوشیدن چای سبز موجب تحریک استخوان سازی و همچنین حفظ بافت استخوانی میشود.
✅ چای سبز مجوب حفظ نشاط و محافظت از مغز در برابر بیماری و اختلالات مغزی میشود.
✅ نوشیدن سه فنجان چای سبز در روز باعث کاهش فشار خون میشود.
✅ بر اساس مطالعات گسترده بین ۲۴۲۴ نفر، مصرف روزانه حداقل ۳ فنجان قهوه یا هر نوع دمنوش گیاهی باعث “کاهش سفتی کبد” میشود.
✅ کاتچین چای سبز قادر از بین بردن باکتری ها و ویروس هاست و از خطر ابتلا به عفونت ها می کاهد. مصرف چای سبز، باکتری های مسبب پوسیدگی دندان را از بین می برد و ضمن سالم نگه داشتن دندان ها،بوی بد دهان را هم کاهش میدهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.