اثرات فیزیولوژیکی پلی فنون های چای سبز

بازدید: 46 بازدید

اثرات فیزیولوژیکی پلی فنون های چای سبز بر وزن بدن و تعادل انرژی
پلی‌فنون های چای سبز با اثرگذاری بر مکانیسم های روده کوچک، کبد، بافت های چربی و ماهیچه های اسکلتی باعث کاهش وزن یا چربی بدن می شوند.


 

روده کوچک

کاهش جذب لیپید و گلوکز

بافت چربی و بافت ماهیچه اسکلتی

⚫️ کاهش سنتز لیپید
⚫️افزایش اکسیداسیون لیپید
⚫️افزایش مصرف گلوکز
⚫️کاهش ذخیره گلوکز

کبد

 

?کاهش سنتز لیپید
?افزایش اکسیداسیون لیپید
?افزایش ذخیره گلوکز

 

✅ اپی‌گالوکاتچین‌گالات چای سبز آسیب های ریوی ناشی از سیگار کشیدن را سکوب میکند.

✅ نوشیدن چای سبز موجب تحریک استخوان سازی و همچنین حفظ بافت استخوانی میشود.

✅ چای سبز مجوب حفظ نشاط و محافظت از مغز در برابر بیماری و اختلالات مغزی میشود.

✅ نوشیدن سه فنجان چای سبز در روز باعث کاهش فشار خون میشود.

✅ بر اساس مطالعات گسترده بین 2424 نفر، مصرف روزانه حداقل 3 فنجان قهوه یا هر نوع دمنوش گیاهی باعث “کاهش سفتی کبد” می‌شود.

✅ کاتچین چای سبز قادر از بین بردن باکتری ها و ویروس هاست و از خطر ابتلا به عفونت ها می کاهد. مصرف چای سبز، باکتری های مسبب پوسیدگی دندان را از بین می برد و ضمن سالم نگه داشتن دندان ها،بوی بد دهان را هم کاهش میدهد.

دسته‌بندی سبک زندگی سلامت
اشتراک گذاری
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت